tiistai 5. heinäkuuta 2016

kommandona

Oon ihan intsinä kun meä kämppysel Maijalla on lomaa ja se nyt se voi tulla meiän hobolusmujen kanssa hengaileen aamukahville aina joskus vähän ennen puoltapäivää. Luulen etten ole ainoa intoilija, aivan yhdessä Annen kanssa huhuiltiin tänään Maijaa aamukahvillee! Tänään aamuhetki johti siihen, että Anne ykskaks kysyy että lähetäänkös Mänttään ja mie ja Maija huudahdetaan yhteen ääneen että JOOOO! Mun elämässäni ainakin äkkilähdöt ja muutkin salama- ja go-with-töh-flöy-tapahtumat on toiminu aina parhaiten.

PS. Luvassa on si spoilerikuvia Anssi Kasitonnin kuratoimasta Kommandona-näyttelystä, joka on Mäntässä Pekilo-museossa. Pintaraapaisu mutta kuitenkin.


Mua huvitti tää eväs'leipä', ehkä 2x2 cm :D Niin Annea!


Sekä mie että Maija oltiin sonnustauduttu retkeen Airin levyllä ja siitä tuli meijän tän kertainen tunnusalbumi. Pystyttiin molemmat Maijan kans tavaamaan laulunsanoja ku kerta oli kahet kansilehrykät. 

                                 

Viimeks (eksotiikkaa tirisevällä Prisma-reissulla) se oli Alaniksen Ironic, kun meist aina tuntuu niinku oltais Alaniksia siinä videossa. Ja neon ihan ironisia juttuja mitä se Alanis laulaa, niin.


Jättiläispuutarhatonttu, jonka sisälle pääsi menemään..


Piilossa tontun sisällä. Suojassa, piilossa tontussa. Turva, lämpö, lempeys, ystävällisyys, ystävyys, yhteys.


Arvostin hyvin paljon sitä miten Pekilon tiloja oli jaettu ja sokkeloitu ja rakennettu esimerkiksi eri korkeuksiin. Se mm. auttoi jaksamaan sitä suurta valtavaa määrää teoksia ja loi myös näyttelystä jotenkin kokonaisvaltaisemman kokemuksen.


1. Kristen Liu Wongin meheviä töitä, maalausten päälle oli tehty lasite. 2. Tässä värityskirjassa sotkettiin pimppejä 3. Risto Puurusen installaatiohuone. 4. Tommi Hämäläisen roheeta piirrosjälkee

Tässä linkki pieneen videoon Puurusen installaatiosta. Sei spoilaa kamalan pahasti jos olet tullut tänne asti ja epäröit nyt. Ihmeteltiin Maijan kanssa pitkät ajat tuossa pimeässä huoneessa jossa oli satumainen äänimaailma ja huono ilma. Mun lemppariteos koko näyttelyssä.

by Tiina Raitanen, Emma Rönnholm & Salla Vapaavuori


Mie ja Maija vessaselfien äärellä.


Mul oli Emma-pääntsit. 


Pekilon katolle pääsi ja sielläkin oli yksi teos.


Mussukat <:- ) Tuuli meinasi viedä meijät mennessään. Ekstemporereissuidea kun saadaan niin ei säätä katella, hemmetti. Eikä muutakaan, kuten voimia ja jaksamista esim. Terveisin kehäraakki!


Black Peider sokkeloissa.


Rakas Kalevi Helvetti aka Pertti Kurikka. Toinen suosikki.


Synccää ♥


Anne.


Maija.

Mukava ammatti kun taideretket kuuluu työnkuvaan. Perjantaina sitten Helsinkiin seuraavalle kierrokselle! Tiedossa on ainakin Heinon kokoelmanäyttelyä Tennispalatsin taidemuseossa ja Jesse Avdeikovin 'Kaljaa, suolavettä ja ihmissuhteita' näyttelyn avajaiset Huuto-galleriassa, vink vink! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti