sunnuntai 8. toukokuuta 2016

äisköjen

Äiti tuli viettämään mun luo äitienpäivää ja oli aika muiskea päivä, nyt kun meneillään on nää toukokuun alun yllätyshelteet.


Käytiin Söpö Himalayassa, johon olin törmännyt Foodora:ssa. 


Foodoran listoilla paikka vaikutti houkuttelevalta: Nimi kun on Söpö, listan kuvat houkuttelevia ja arvostelut ihan kiitteleviä.


Konkreettinen paikka oli sitten kyllä sellainen, etten olisi ilman tätä etukäteismielikuvaa astunut sisälle. Hirveä tunkkainen ja halvannäköinen, ikkunanäkymällä joka avautuu betoniportaisiin... Ravintolan työntekijät höpöttivät kovaan ääneen koko meidän (ainoiden asiakkaiden) ruokailun ajan tiskillä. Ruoka oli kuitenkin lupauksen pitäen maittavaa. Harmi! Foodoran tapanen kuljetuspalvelu on tälle lafkalle ehdottomasti siunaus.


Ymmällään..


Äiskän kanssa Laukontorin rannassa.


Matkalla pikkukonserttiin löysin Pyynikin aikamatkat-nimiseen pihaan. Siellä oli romutaidetta ja jonkinmoinen kahvilakin. Paikalla olijat pyysivät kurkkimaan Fabo-sivuja, tuolla mestoilla kuulemma tapahtuu aina välillä alakulttuuria.


Tällainen estetiikka puree kyllä muhun ja satunnainen eksyminen teki tästä löytymisestä vielä hauskemman :- )


Lopuksi mentiin kuulemaan Amber Mare-duoa Tampereen laulukoululle, he tulkitsivat Tori Amoksen biisejä. Paikka oli kuin tunnelmallinen olohuone jossakin syvällä kellarin uumenissa.

Nyt mietitään äireen kanssa mitä herkkuja ostettaisiin leffaailtaa varten. Äitin mielestä jätski oli hyvä idea, se kun ei lihota ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti